Spachtelen

Aannemersbedrijf David van den Bosch - Veenendaal - SpachtelenSpachtel is een watergedragen sierpleister die toegepast kan worden in verschillende interieurs en uiteenlopende materialen. Het bestaat uit witte marmeren korreltjes en een kleur- en bindmiddel. David Van den Bosch verdeelt de spachtel gelijkmatig over de muur, voor een prachtig resultaat. Het is een duurzame sierpleister die in een groot aantal kleuren beschikbaar is.
 
Spachtel is een watergedragen sierpleister, toepasbaar in verschillende interieurs en kan toegepast worden in uiteenlopende stijlen, zoals huiselijk of zakelijk. Daarnaast laat spachtel zich goed combineren met andere materialen zoals metaal of hout, zowel binnen als buiten.

Spachtel bestaat voor 80% uit witte marmer korreltjes, die allemaal dezelfde grootte hebben. De grootte kan variëren van 0,5mm tot 3mm. De overige bestanddelen bestaan uit bind- en kleurmiddel. Tijdens het spachtelen, wordt een dunne laag spachtel op de muur gesmeerd. Vervolgens wordt de spachtel gelijkmatig verdeeld op de vlakke muur, zodat alle korrels naast elkaar op de muur komen te liggen. Het bindmiddel zorgt ervoor dat de korrels zich aan de ondergrond hechten.

Spachtel heeft het voordeel dat het nauwelijks te beschadigen is en zeer lang meegaat. Sierpleisters kunnen elke vorm van de muur volgen en kunnen ook eenvoudig gereinigd worden. Bovendien is spachtel in een groot aantal kleuren verkrijgbaar.

Aannemersbedrijf David van den Bosch, Emmalaan 10, 3905 GR Veenendaal, Ligging, Tel.: 0318787250, Gsm: 0623 15 06 84, info@boschaannemer.nl , NL172118001B02 / KVK Number : 30207489